Mozaïek

Bij deze mozaïekcursus kan er op twee manieren gewerkt worden. Je maakt iets voor jezelf of je werkt mee aan een wandproject.

Als je iets voor jezelf gaat maken, wordt er eerst aandacht besteed aan het ontwerp. Vervolgens worden de kleuren gekozen en op elkaar afgestemd. Gestreefd wordt dat je met hulp van Mirjam, zoveel mogelijk je eigen idee ontplooit, zodat het een origineel en persoonlijke creatie wordt.                                                                                                                                                                                                                                                                         CIMG4780

Er kan gewerkt worden met tegels, serviesgoed en glas.

Op cursusdagen is er les van 9.00 tot 13.00 uur. Afhangende van het ontwerp, kan het raadzaam zijn een aantal middagen door te werken om het moziek af te krijgen.

De cursus is geschikt voor beginners en gevorderden. Er kan in groepsverband gewerkt worden, als wel privé.

Gratis mozaiekcursus

voor mensen die graag mee willen werken aan een mozaïek op de muren van de hal van het voormalige klooster van Droiteval. Het is wel fijn als je enige ervaring hebt met mozaiek en je een artistiek inzicht hebt. Want er wordt niet gewerkt volgens een vast patroon. Maar je laat je leiden door een aantal basisideeen en door wat er al door Mirjam en haar leerlingen is gecreeerd.

gratis mozaiekcursusCursusdagen :  maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag, van 9.30 uur tot 16 uur. In overleg kan er ook woensdag gewerkt worden.

De cursus is gratis, je betaalt alleen je verblijf. Er zijn diverse overnachtingsmogelijkheden. Je kunt daarvoor kijken bij de “prijzen” van de cursussen, op basis van huur studio, appartement of kamer met gebruik van keuken.

Aantal deelnemers per groep: 1 tot 3 personen

Van april t/m oktober