Cursus data 2019

Posted by in Nieuws

Deze week begint de lente en krijgen we allemaal weer de kriebels. Kriebels die zich misschien wel willen laten omzetten in spatten, verfspatten en streken, verfstreken! Of lekker hakken in een steen, lekker buiten in de zon of op een schaduwplekje als te warm wordt…

Je krijgt vast weer zin om je een week toe te leggen op alleen maar je hobby schilderen, beeldhouwen of mozaiek, terwijl je lekker verwend wordt en nergens anders aan hoeft te denken.

Tijd dus voor een overzicht van de cursusdata bij Atelier l´Oiseau Libre in Droiteval:

De eerste cursus gaat van start op 28 april t/m 4 mei. Er zijn nog een paar plaatsen beschikbaar. Deze week valt samen met de alom bekende rommelmarkt in Claudon op 1 mei!

De tweede cursus is van 12 t/m 18 mei. Ook deze week is nog niet volgeboekt.

Ook staat er een week gepland van 26 mei t/m 1 juni. Deze week is toegevoegd op verzoek van een belangstellende, in de hoop dat er meer aanmeldingen zullen komen.

Om ook in juni de mogelijkheid te hebben dat mensen zich kunnen inschrijven voor een cursus staat de week van 9 t/m 15 juni op de lijst. Er kan nog met deze datum geschoven worden.

Van 7 t/m 13 juli is zo´n beetje een jaarlijks terugkerende week, die al aardig volloopt, maar er is nog plaats.

In augustus heb ik de week van 18 t/m 24 augustus gepland en in september van 14 t/m 21 september. Ook met deze 2 weken kunnen we nog wat schuiven.

Iedere maand staat er dus één of meerdere weken gepland.

Al deze weken zijn op basis van volpension.

Dit kunnen we doen omdat we tijdens deze hele periode hulp hebben van Margo en haar man Bertus. Zij zullen allerlei hand-en spandiensten verrichten waaronder het koken.

Ook gaan ze hier hun eigen aktiviteiten ontwikkelen.

Margo biedt holistische massages aan, ook tijdens de cursusweken. Hier kom ik in een andere nieuwsbrief op terug.

Bertus gaat een themaweek Wild Colour organiseren. Hij heeft daarvoor 2 data gepland:

van 23 t/m 29 juni en van 1 t/m 7 september. Je kunt hier meer over lezen met de link: http://artculturedroiteval.com/services/themaweek-wild-colour/

We hopen je deze zomer (weer) te zien in Droiteval!