Creatieve vakantie in Frankrijk

Als je schilderen of beeldhouwen als hobby hebt en je zou je daar eens een paar dagen op willen toeleggen, of je hebt dit nog nooit gedaan, maar je zou dat wel eens willen proberen? Vind je mozaïek ook zo mooi en zou je mee willen helpen aan een project of iets voor jezelf maken? Dan is een cursus volgen bij Atelier l´Oiseau Libre zeer geschikt voor jou.

Alle cursussen worden gegeven van mei t/m september en duren 6 dagen. Daarbij kun je kiezen tussen volpension of alleen verblijf. Lees hieronder verder over wat je kunt verwachten of bekijk direct de beschikbare data of de prijzen.

Combineer je vakantie met beeldend bezig zijn en reserveer je creatieve vakantie bij Atelier l´Oiseau Libre, van kunstenares Mirjam Bijvank Zij geeft les in alle schilderstechnieken, ook intuïtief, beeldhouwen en mozaïek. Beginnend of gevorderd, je zult bij Mirjam op je plaats zijn. Je gaat naar huis met een zekere bagage, om thuis weer verder aan de slag te kunnen. Je kunt rekenen op een zeer vakkundige begeleiding en je werkt een week in een kunstzinnige en inspirerende omgeving. Je logeert in één van de origineel ingerichte gastenkamers, op basis van volpension of je huurt een studio of appartement.

Gezellig samenzijn tijdens een heerlijke maaltijd, met een glaasje wijn, als afsluiter van de dag, dan voelen we ons als god in Frankrijk. Ook al is je partner niet creatief hij/zij is van harte welkom.