Mozaïekcursus

Bij deze mozaïekcursus kan er op twee manieren gewerkt worden. Je maakt iets voor jezelf of je werkt mee aan een wandproject.

Als je iets voor jezelf gaat maken, wordt er eerst aandacht besteed aan het ontwerp. Vervolgens worden de kleuren gekozen en op elkaar afgestemd. Gestreefd wordt dat je met hulp van Mirjam, zoveel mogelijk je eigen idee ontplooit, zodat het een origineel en persoonlijke creatie wordt.

Informatie

  • Mozaïekcursus van 6 dagen
  • Les van maandag t/m vrijdag van 9 tot 13 uur
  • Volpension of alleen verblijf
  • Cursussen van mei t/m september

Bekijk hier direct de beschikbare data en wat de kosten van een workshop mozaïeken zijn. Voor meer informatie over wat je kunt verwachten tijdens de cursus lees je hieronder verder.

CIMG4780

Er kan gewerkt worden met tegels, serviesgoed en glas.

Op cursusdagen is er les van 9.00 tot 13.00 uur. Afhangende van het ontwerp, kan het raadzaam zijn een aantal middagen door te werken om het moziek af te krijgen.

De cursus is geschikt voor beginners en gevorderden. Er kan in groepsverband gewerkt worden, als wel privé.

Werken aan de muur

Er is ook een mogelijkheid mee te werken aan een mozaïek op de muren van de hal van het voormalige klooster van Droiteval. Het is wel fijn als je enige ervaring hebt met mozaïek en je een artistiek inzicht hebt. Want er wordt niet gewerkt volgens een vast patroon. Maar je laat je leiden door een aantal basisideeën en door wat er al door Mirjam en haar leerlingen is gecreëerd.