Deelname Nationale Kunstdagen

Posted by in Nieuws

Zoals ik al eerder heb aangekondigd sta ik 10 en 11 november weer, net als vorig jaar, op de kunstbeurs van de Nationale Kunstdagen, in de Beursfabriek in Nieuwegein.

Ik sta op no. 70

Je vindt de plattegrond achter deze link: https://www.kunstdagen.nl/NKD18_plattegrond.pdf

Met onderstaande link kun je, per emailadres, één gratis toegangskaart downloaden.

Wil je er meer dan kun je dat doen met een ander emailadres.

www.kunstdagen.nl/deelnemerrelaties

En om een tipje van de sluier op te lichten, zie je hier onder een foto van één mijn werken die in Nieuwegein te zien zal zijn.

Dit jaar was het thema van de zomerexpositie bij Centre d´Art et Culture Droiteval “l´Arbre”, “de Boom”. Wonend in het hartje van de bossen van Darney (15000 ha) is er geen ontkomen aan dat je daar door beinvloed wordt. Maar kennelijk ben ik niet de enige die zich daardoor heeft laten inspireren. Na het zien van het werk van Caroline Ballet, heb ik haar uitgenodigd in Droiteval te exposeren en andere kunstenaars gevraagd zich ook met bomen bezig te houden. Het was een prachtige expositie, wat goed de aandacht heeft getrokken. Zelfs de televisie, die deze zomer bezig was met een reportage over de bossen van de Lorraine, heeft het kunstcentrum opgenomen in hun uitzending, met een interview in de expositiezalen, met als achtergrond het werk van Caroline.

De link van het filmpje kan ik hier niet plaatsen, maar als je het leuk vindt kan ik je het sturen via internet.

Een deel van mijn werk met dit thema zal in de Beursfabriek tentoongesteld worden.

Deze schilderijen zijn allemaal van dit jaar, waarvan één deze week “vers van de pers” is gekomen.

Als je wilt weten welke dat is, nodig ik je uit te komen kijken. Het zal de moeite waard zijn, al zeg ik het zelf.