Overige informatie

Vrijwilligerswerk op Droiteval

Wie zijn wij?

2 kunstenaars, een Nederlands-Frans koppel, Mirjam Bijvank et Louis Taulelle. Wij zijn medeoprichters en vrijwilligers van het Kunstcentrum (vereniging) Centre d´Art et Culture Droiteval en beheren het gastenbedrijf en Atelier l´Oiseau Libre, beiden gevestigd in het voormalig klooster van de Abdij van Droiteval.

Wij organiseren exposities, concerten en creatieve cursussen. Wij ontvangen gasten, individueel of in groepsverband, die al dan niet deelnemen aan de cursussen.

Wie zoeken wij?

Een vrijwilliger die ervaring heeft met het aanleggen en onderhouden van een biologsiche moestuin en onderhouden van de siertuin. Ook zou het fijn zijn als we een beroep op je kunnen doen als we hulp nodig hebben bij een ander klusje.

En een vrijwilliger die ervaring heeft in lekker koken voor groepen van 2 tot 20 personen en ook bereid is andere klussen aan te pakken op dagen dat er niet gekookt hoeft te worden, zoals schilderwerk en andere voorkomende klussen.

Wij zoeken mensen die een paar weken tot 4 maanden kunnen blijven, van aanpakken weten en zelfstandig kunnen werken, met plezier en een goed humeur en als je dan ook nog de Franse taal beheerst, dat zou uit de kunst zijn!

In ruil bieden we kost en inwoning, indien gewenst met een zelfstandige kookgelegenheid, en voldoende tijd om te genieten van je verblijf in Frankrijk.

Is dit wat je zoekt en ben jij degene die wij zoeken?

Bekijk eerst goed deze website en voelt het dan nog steeds oké, mail ons naar info@mirjambijvank.com of bel ons: 0033-3 29 07 00 66

Wij vragen je aanmelding te motiveren, je werkervaring en wat over jezelf te vertellen.

Wij kijken er naar uit!