Gelukkig Nieuwjaar!!

Posted by in Nieuws

Langs deze weg wens ik je het allerbeste voor 2020.
Dat het een kleurrijk en liefdevol jaar mag zijn in vooral een goede gezondheid!

Ze zeggen dat 2020 staat voor verandering. Ik laat me verrassen in hoeverre dat hier van toepassing zal zijn.
De eerste prettige verrassing zullen de aanmeldingen voor mijn cursussen zijn. Dat is ieder jaar weer uitkijken naar bekenden, met welke vaak, in de loop der jaren, een vriendschappelijke relatie is ontstaan. En ik zal in nieuwsgierige afwachting uitkijken naar de nieuwe gezichten.

Afgelopen jaar is een leuk en succesvol jaar geweest. Ik heb 42 enthousiaste cursisten mogen ontvangen!
Het zou leuk zijn als dit aantal dit jaar nog wat gaat stijgen. Ik heb er in ieder geval genoeg weken voor ingepland.
Hieronder som ik ze even op. Alle weken zijn in principe op basis van volpension, behalve 1 en mogelijk dat er nog een week bij komt of geschoven gaat worden, die dan ook zonder maaltijden wordt aangeboden. Deze data zijn dan terug te vinden op mijn website: https://www.mirjambijvank.com/data/

De eerste week is van 3 t/m 9 mei, meteen opgevolgd door een week zonder maaltijden, van 10 t/m 16 mei. Deze 2e week kan je een studio/appartement huren of een kamer met gebruik van een gemeenschappelijke keuken. Indien gewenst kan er ook gezamelijk gekookt en/of gegeten worden.

Daarna staat de week van 7 t/m 13 juni op het programma.

In juli staan de weken van 5 t/m 11 juli en van 19 t/m 25 juli gepland.

De week van 16 t/m 22 augustus en van 13 t/m 19 september kunnen eventueel nog geschoven worden. Dus komen deze data niet overéén met je beschikbaarheid, dan kunnen we samen kijken naar de voor jou geschikte datum. Maar wacht niet te lang. Zodra er inschrijvingen zijn voor deze data, kunnen ze niet meer verschoven worden.

In de hoop je dit jaar weer te mogen begroeten,
in afwachting van wat 2020 ons gaat brengen…..
hartelijke groet

Mirjam