Ik heb een atelier in Nederland!

Posted by in Geen categorie, Nieuws

Ja, maar ik moet er wel bijzeggen, een tijdelijk atelier.

Ik kan namelijk een ruimte gebruiken bij OpnameStudio A-Broad, Liniestraat 27 in Breda.

Om mee te kunnen doen aan het Landelijk Atelierweekend, wat plaatsvindt het weekend na de kunstbeurs in de Beursfabriek in Nieuwegein. Dus 17 en 18 november.

Daar zal een grote collectie schiderijen te zien zijn, van verschillende series waaraan ik de laatste jaren gewerkt heb. Het werk varieert van groot tot klein, van abstract tot vrij figuratief. Voor ieder wat wils, zou je kunnen zeggen.

Ik mag van deze ruimte gebruik maken tijdens mijn 3 weekse verblijf in Nederland.

Het is de bedoeling dat ik daar ook ga schilderen.

Dus mocht het nou zo zijn dat je mij of mijn werk graag wilt zien, maar je bent de weekenden niet beschikbaar, dan zou je me kunnen bellen (0033-602267615) en dan maken we een afspraak voor doordeweeks, in mijn atelier “l´Oiseau Libre gaat A-Broad” in Breda.

Tijdens het weekend 17 en 18 november is het atelier open op zaterdag van 10-18 uur en op zondag van 11-17 uur. Entrée is gratis, de muziek wordt verzorgd door A-Broad en de bar is open!

Hieronder 2 foto´s van de schilderijen die in mijn atelier te zien zullen zijn.