Kunstkooparrangementen

Als je na het bekijken van deze website geïnteresseerd bent geraakt in het werk van Mirjam en je overweegt zelfs een werk te kopen, dan is er mogelijk een interessante aanbieding voor je.

Op de website staat een deel van het werk en misschien wil je graag meer werk komen bekijken. Of je hebt je keuze al gemaakt, maar je wilt eerst het originele werk zien alvorens tot koop over te gaan. Wij willen dan graag je komst naar het atelier van Mirjam aantrekkelijk maken.

Bij een aankoop vanaf 200 € tot 500 € bieden we een gratis overnachting aan in één van de kunstkamers in het voormalig klooster van Droiteval.
Tot een bedrag van 1200 € mag je nog een dag langer gratis genieten van deze goddelijke plek. Boven de 1200 € bieden wij je 3 overnachtingen aan.

Deze aanbieding geldt ook als je een opdracht geeft voor een schilderij of voor het maken van een muurmozaïek bij je thuis of in je bedrijf.

Maak wel van te voren bekend dat je van dit arrangement gebruik wilt maken.

Als het overbruggen van 600 km voor jou niet tot de mogelijkheden behoort, kan Mirjam met het gewenste werk naar je toe komen. Ook kunnen er meerdere werken meegenomen worden ter bezichtiging, om een goede keuze te kunnen maken.

Een huurkoopregeling is bespreekbaar.