Nieuwjaarswens, terugblik en cursusdata

Posted by in Nieuws

We zijn wederom in een nieuw jaar gerold.

Tijd je een blij en inspirerend creatief jaar te wensen, met alles wat je je toewenst, in een goede gezondheid en liefdevolle omstandigheden.

Terugkijkend op gisteren en de 364 dagen daarvoor, kan ik zeggen dat 2018 een goed jaar is geweest. Wetende dat dit niet voor al mijn lezers geldt, voeg ik toe dat ik voor mijzelf spreek. En dat mag, mijnsinziens, in een nieuwsbrief als deze.

De cursussen waren zeer geslaagd. Het thema “boom”, welke was gekozen voor de zomerexpositie en vervolgens voor de cursussen, sloeg in als een bom.

Kijken of we het dit jaar kunnen evenaren.

Verder was ik zeer actief op het gebied van exposeren. Eén expositie is nog steeds te zien in het museum Charles de Bruyères in Remiremont, tot en met 19 mei. Dus de eerste cursisten van dit jaar kunnen het nog bezoeken.

Daarmee kom ik op het volgende onderwerp, de cursusdata.

De eerste staat gepland van 28 april t/m 4 mei. Dit valt weer samen met de jaarlijkse rommelmarkt op 1 mei in Claudon, dit voor de liefhebbers 😉

De volgende datum die ik wil vastleggen is de “gebruikelijke” week van 7 t/m 13 juli.

Alle andere data zullen vastgelegd worden zodra er aanvragen zijn. Deze weken zullen dan te vinden zijn op mijn website. Als je buiten deze 2 data graag een week wilt komen met volpension en in een groep wilt werken, is het goed als je dat zo snel mogelijk bekend maakt, om zeker te zijn dat er dan ook iemand is om te koken en er voldoende tijd is om meerdere cursisten te werven. Lastminuteboekingen kunnen dit niet garanderen. Maar als je zelf (of gezamelijk) koken en een klein groepje of individueel les, prima vindt, dan kan dat natuurlijk ook.

Ik hoop snel van je te horen!!