Verslag Nationale Kunstdagen en aanbiedingen

Posted by in Nieuws

Ik ben inmiddels terug uit Nederland. Ik was daar 2 1/2 week.

De beurs is goed verlopen. Ik had enorm veel belangstelling.

Ook veel bekenden die me kwamen opzoeken. Cursisten, vrienden en kennissen. Soms lang niet gezien. Het was ontzettend leuk.

En als klapper op de vuurpijl verkocht ik een paar dagen na de beurs mijn laatst gemaakte schilderij: “How many birds live in the forest”, 140×100, bedrukte stof en acryl op doek.

Deze is van de serie van het werk van de laatste Art Challenge. Hier onder een foto.

  how many birds live in the forest

Omdat dit schilderij nieuw is was het echt afscheid nemen. Maar ik heb hem met plezier in Amsterdam achtergelaten bij een jonge man die ik het heel erg gun. Hij was er zo door ontroerd….een kroon op mijn werk…..

 

En dan nu mijn aanbiedingen.

Als je belangstelling hebt in mijn werk en misschien wel overweegt iets van mijn hand te kopen, wil ik het je graag gemakkelijk maken.

Ik kan natuurlijk een open-atelierdag organiseren, maar vanwege de afstand met Nederland zal daar niemand voor komen.

Maar daar heb ik het volgende op bedacht.

Ik heb gastenkamers. Ik koppel kunstkopen of alleen maar kijken, aan een verblijf van 1 of meerdere nachten in een kunstkamer.

Je kunt kijken op mijn website bij: “Mirjam Bijvank” en vervolgens “Kunstkooparrangementen”,

En natuurlijk kan ik ook naar je toe komen met werk waar je in geinteresseerd bent. Ik zou meerdere werken mee kunnen brengen, om zo tot een goede keuze te komen. Mocht het uiteindelijk niet tot een koop komen, geen probleem, het verplicht je tot niets.

En om een aankoop financieel te vergemakkelijken is het mogelijk een huurkoopovereenkomst af te sluiten. D.w.z dat je een aanbetaling doet en het resterende bedrag in 2 of 3 jaar maandelijks betaalt in de vorm van huur. Zodra het volledige bedrag van de aankoopsom is betaald, is het werk van jou.

Het is wat vroeg, maar voor het geval ik geen nieuwsbrief meer schrijf vòòr de feestdagen, wens ik je nu alvast een feestelijke decembermaand toe.